Recomandări din offline #6

DSC_3815b

1. Vă recomand să vă găsiți timp în această vacanță sau în orice alt weekend pentru un “village break” la Viscri. Trecând peste toate clișeele legate de satul transilvan și cum este văzut el peste hotare, o să găsiți acolo un lucru greu de admirat numai de la TV sau din poze: culori multe, autentice și vesele și apă rece servită direct din uluci.

2. Scurtmetrajul “Cheful” este cel mai simpatic astfel de film pe care l-am văzut în ultimul an. S-a întâmplat la ShortsUp, iar de atunci nu am mai dat de el. Dacă îl vedeți pe vreun afiș sau în vreo librărie – vă promit că o să vă distrați copios. Recomand cu subtitrare (o să vedeți de ce), deși e românesc.

3. Oriunde vedeți că o să cânte Maria Răducanu veți ști că vă așteaptă o experiență din care cu greu că reveniți. Se naște un soi de mahmureală care ține vreo 2 ore după un astfel de live. Căutați Cristina – Maria Răducanu pe youtube dar nu ratați live.

4. Tot la capitolul muzică – de data aceasta greu dacă nu chiar imposibil de revăzut live – vă îndemn să cautați, să găsiți, să cumpărați și să ascultați dvd-ul Tandrețuri pentru femei cu cei 4 corifei. Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă și Nicu Alifantis cântă perfect prin 2004 (ca și azi) la circul Globus. Dar mai ales împreună. Pe dvd veți găsi și un bonus: in 2010, la lansare, rememorează ei momentele concertului. Simpatici.

Comentează

Your email address will not be published. Required fields are marked *